Samsung zahajuje týden slev. U tabletů, telefonů a hodinek sleví až 26 procent

Samsung dnes oficiální cestou odstartoval akci Samsung týden, o které jsme vás již dříve informovali. Ode dneška až do 1. listopadu můžete na stránkách Samsung.cz zakoupit elektroniku, která vám bude bezplatně doručena domů, nebo si ji můžete vyzvednout v kamenných prodejnách jihokorejského výrobce. Nás zajímá akce zejména s ohledem na mobilní zařízení, která jsou k dostání až s 26% slevou.

Mobilní produkty zařazené v akci Samsung týden:

Pokud si v průběhu Samsung týdne pořídíte tablet řady Galaxy Tab S7, můžete si k němu přikoupit smartphone Galaxy S20 s 50% slevou. Při nákupu Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Note20, Galaxy S20 Ultra či Galaxy S20+ zase obdržíte navíc zdarma herní ovladač a tříměsíční předplatné služby Xbox Game Pass. Úplnou novinou je pak modrá barevná varianta sluchátek Galaxy Buds Live (Mystic Blue), která je k dispozici na webu Samsungu jen v tomto týdnu, příp. do vyprodání zásob. Ceny dalších akčních produktů naleznete zde.

Redakční představení tabletofonu Galaxy Note10 Lite:

Diskuze (10) Další článek: #ScratchGate je zpět? Apple iPhone 12 neuvěřitelně snadno poškrábete

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy A20s, Samsung Galaxy Note10 Lite, Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy Z Flip, Siemens A31, Xbox Game Pass, Lite, Pro +, Mystic Blue, Sleva, Samsun,