SamsungApps tipy: dvě bezplatné herní pecky a soutěž

Dnes se opět zavděčíme majitelům Wavů a Galaxy S II, nakonec si ukážeme novou soutěž na webu SamsungApps.

Na poartálu SamsungApps můžete nalézt certifikovaný mobilní obsah pro smartphony s operačním systémem Android a Bada. Dnes si ukážeme dva herní tituly, které majitele vybraných modelů jistě potěší. Pro Galaxy S II je to Modern Combat 3, pro Wave, Wave II a Wave III s Badou 2.0 je pak k dispozici hra Asphalt 6 HD.

Modern Combat 3

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

3D akční střílečka v podání Gameloftu je tentokrát zasazena do prostředí boje o svobodu v USA. Na cestě hrou vás čeká 13 misí s realistickou grafikou a prokládanými videosekvencemi, které dokreslují celý herní příběh. Očekávat můžeme i multiplayer s maximálním počtem 12ti hráčů, šesti mapami a sedmi rozličnými módy. Součástí hry je unikátní hodnotící systém s 90ti úrovněmi dosažitelnými dle herních zkušeností. Hra je exkluzivně dostupná pouze pro Galaxy S II v rámci propagační kampaně. Pokud budete mít o hru zájem, doporučuji ji stáhnout co nejdříve v rámci trvání akce.

  • Vývojář: Gameloft
  • Platforma: Android
  • Lokalizace: ENG, FRA, GER, ITA, JAP, KOR, POR, RUS, CHN, SPA 
  • Podporované přístroje: Galaxy S II
  • Cena: zdarma
  • Velikost: 3,19 MB + 700 MB dodatečných dat na paměťové kartě
Klepněte pro větší obrázek

Ashpahlt 6 HD

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Asphalt 6 je klasická závodní hra, kde zprvu poměřujete síly s ostatními soupeři ovládanými telefonem. Za výdělky z projetých tratí si můžete dokupovat auta různých světových značek, celkově jich ve hře můžete zakoupit 42. Každé vozidlo můžete vylepšovat a customizovat, než vyjede na trať. Čeká vás 11 úrovní závodů a přes 50 eventů, nechybí ani online/local multiplayer až pro 6 hráčů. Hra potřebuje ke své funkčnosti vloženou paměťovou kartu, na kterou před instalací nastavte cíl instalace přes Nastavení - Aplikace - Nastavení instalace - Paměťová karta. 

  • Vývojář: Gameloft
  • Platforma: Bada 2.0
  • Lokalizace: ENG, FRA, GER, ITA, JAP, KOR, POR, CHN, SPA 
  • Podporované přístroje: Wave, Wave II, Wave III
  • Cena: zdarma
  • Velikost: 374,87MB (pro instalaci je třeba paměťová karta)
Klepněte pro větší obrázek

Valentýnská soutěž se SamsungApps

Na webu SamsungApps začala valentýnská soutěž, která potrvá až do 21. února 2012. Princip soutěže je jednoduchý, Samsung zpřístupnil k freewarovému stažení kolekci většinou doposud placených aplikací. Pokud je po přihlášení stáhnete všechny, obdržíte poukaz na nákup v SamsungApps v hodnotě 5 USD.

Klepněte pro větší obrázek
Některé placené aplikace můžete do konce února stahovat zadarmo a ještě k tomu můžete vyhrát kupón na další stahování.

Aplikace, které je třeba stáhnout, jsou určeny pro modely Wave, Wave II, Wave 525, Wave 533, Wave 723, Wave 578, Galaxy Note, Galaxy S, Galaxy W, Galaxy S II, Galaxy Ace, Galaxy Gio, Galaxy Tab 8.9 a Galaxy Tab 10.1. Mezi softwarem, který je zdarma, najdeme hry a aplikace všeho druhu. Výhra za případné stažení všech aplikací je nakonec příjemným bonusem.

 

Diskuze (12) Další článek: Android Market bude bezpečnější, Google ho bude kontrolovat

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Gio, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab 8.9, Samsung Galaxy Tab 8.9 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab 8.9 32GB 3G, Samsung Galaxy Tab 8.9 32GB Wi-Fi, Samsung Galaxy W, Případné stažení, Mobilní obsah, Součást hry, Sam, Herní, Propagační kampaň, Závodní hra, Tip, Herní zkušenost, Samsun