Skládací Galaxy Z Fold 2 poprvé zachycen na videu. Těšte se na dva velké displeje

Samsung sice akci Galaxy Unpacked 2020 završil představením skládacího Galaxy Z Fold 2, ovšem jednalo se spíš o formální akt. Jihokorejci ke skládacímu hybridu nepřidali moc podrobností, vlastně, mimo několika detailů, víme jen to, že jeho kompletní premiéra proběhne 1. září na samostatné představovací akci. 

Na internetu se mezitím objevilo první živé video chystané skládačky, na které je vidět výrazně větší vnější displej s průstřelem a také vnitřní panel, který přišel o rozměrný výřez. Ten byl opět nahrazen drobným průstřelem pro selfie. Překlad na vnitřním displeji je stále vidět, což jsme už pozorovali již u první generace Galaxy Fold, ovšem při běžném používání skládačky nám proti světle viditelný překlad nijak nevadil. Nově bude pod svrchní krycí fólií, alespoň v řadě Fold, poprvé přítomno skládací sklo UTG.

Rozbalit Galaxy Z Fold 2 měla již možnost i korejská popová kapela BTS, která si pochvalovala zejména větší šířku hybridu v zavřeném stavu, a pak také jemnější dovírání smartphonu. Je zřejmé, že přepracovaný  „notebookový“  pant se velkou měrou podepíše pod vyšší odolnost vůči nečistotám a prachu. Navíc jej půjde zastavit v libovolném místě podobně jako u Galaxy Z Flip, což do Foldu přinese i tzv. režim Flex Mode.

První dojmy z Galaxy Z Fold 2 od korejské skupiny BTS:

Základní hardwarové specifikace skládačky jsou zatím jen neoficiální. Podle všeho se máme těšit na Snapdragon 865+ doplněný 256 nebo 512GB úložištěm. Na zádech bude připraven trojitý fotoaparát (12 + 12 + 64 MPx), 4 500mAh baterie půjde dobít bezdrátově nebo 25W kabelovým dobíjením. Displej bude podporovat 120Hz obnovovací frekvenci, a počítá se i s podporou sítí 5G

Zdroj Twitter

Váš názor Další článek: RECENZE: LG Velvet – sametový design, protáhlý displej a podpora 5G

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Z Fold2 5G, Skládačka, Velký displej, Ben Geskin, Průstřel, Internet, Z Fold, Jihokorejec, Překlad, Pop, Fold, August, F +