Služba PlayGalaxy Link Beta od Samsungu nově podporuje řadu Galaxy S10

Samsung začátkem října zprovoznil na tabletofonech řady Galaxy Note10 betaverzi služby PlayGalaxy Link, která umožní hrát na mobilu hry, které běží na blízkém počítači. Pro spojení telefonu a desktopu je potřeba, buď Wi-Fi, nebo LTE připojení. Počínaje dnešním dnem došlo k rozšíření podpory o trojici modelů řady Galaxy S10 a dostalo se i na nové regiony. Začátkem prosince navíc přibude podpora i pro Galaxy S9, Galaxy Note 9, Galaxy A90 a Galaxy Fold.

PlayGalaxy Link můžeme přirovnat ke službám Nvidia GameStream nebo Steam Link. Hry z počítače lze do smartphonu nově streamovat ve Velké Británii, Kanadě, Itálii, Nizozemsku, Francii, Singapuru a Rusku. Doposud šlo PlayGalaxy Link používat jen v USA a v Jižní Koreji, ČR na podporu služby zatím stále čeká. Neoficiálně si ji však můžete vyzkoušet i u nás. Stačí si z těchto stránek stáhnout PC klienta a poslední verzi mobilní aplikace z APKmirroru (soubor samozřejmě stahujete na své vlastní riziko).

Představení služby PlayGalaxy Link Beta:

V obou zařízeních aplikaci nainstalujte, v PC zapněte klienta a následně se k němu z mobilu připojíte. Smartphone a počítač musí být na stejné Wi-Fi, a pokud možno co nejblíže směrovače, aby se zajistila co nejnižší latence při hraní. Důležitým předpokladem je také stabilní internetové připojení a splnění minimálních požadavků počítače - 8GB RAM, procesor Intel Core i5 a vyšší a grafická karty Nvidia GTX 1060 nebo AMD Radeon RX 550, příp. vyšší modely.

Zdroj Samsung News

Diskuze (1) Další článek: Facebook vydal aplikaci pro tvorbu meme obrázků Whale. U nás zatím dostupná není

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy A90, Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy Note10, Samsung Galaxy Note10+, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10+ 1TB, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 256GB, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9+ 256GB, Steam link, Francie, Samsun,