Sony rozesílá pozvánky. Na CES 2016 možná představí chytré hodinky

Mobilní výrobci i další firmy z oboru IT technologií a telekomunikací už se pomalu připravují na nadcházející veletrh CES 2016 v Las Vegas. Mezi prvními, kdo rozesílá pozvánky na tiskovou konferenci, je japonská společnost Sony.

Klepněte pro větší obrázek

Tiskovka bude opět společná za všechny divize Sony Corporation, svůj prostor dostane tedy i Sony Mobile. Vzhledem k tomu, že Sony představilo vlajkovou řadu smartphonů Xperia Z5 už v září na veletrhu IFA, neočekává se žádný nový vyšší globální model. Potichu uveden by ale mohl být nástupce v nižší řadě Xperia E, pokud ovšem Sony nebude chtít tento segment již opustit.

Nástupce by si ovšem zasloužil rok starý osmipalcový tablet Xperia Z3 Tablet Compact. Vzhledem k poklesu tabletového trhu ale Sony může klidně roční interval v uvádění nových tabletů prodloužit. S větší pravděpodobností se očekává nástupce loňských chytrých hodinek Sony SmartWatch 3, případně e-inkového náramku pro telefonování Sony SmartBand Talk.

Váš názor Další článek: Podívejte se, jak v TouchWizu optimalizovat stažené aplikace

Témata článku: Sony, , , , , Sony Xperia E, Sony Xperia E dual, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Dual, Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Sony Xperia Z3 Tablet Compact 16GB LTE, Sony Xperia Z3 Tablet Compact 32GB Wi-Fi, Sony Xperia Z3+, Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Dual, Sony Xperia Z5 Premium, Sony Xperia Z5 Premium Dual, Roční interval, Nadcházející veletrh, Tiskovka, Son, Pře, Chytré, Hod, Globální model