SpaceSelfie: dostaňte svou tvář do vesmíru se Samsungem Galaxy S10 5G

Samsung se rozhodl, že do stratosféry vynese smartphone Galaxy S10 5G, a umožní tak spotřebitelům dostat svou tvář do vesmíru. Do webové aplikace můžete nahrávat svá selfíčka, která se zobrazí na smartphonu ve stratosféře. Jeho displej spolu se zobrazenou selfie následně zvěční druhý telefon se Zemí v pozadí. Po registraci a nahrání vaší fotografie vám s odstupem času do e-mailu dojde vaše vlastní „SpaceSelfie“. Počet selfíček, které Samsung ve vesmíru pořídí je však omezen. A to přesto, že telefon stráví na hranici zemské atmosféry více než 200 hodin.

Sítě 5G

5G je zkratka pro bezdrátové sítě páté generace. Mají kratší odezvu, vyšší přenosové rychlosti, kapacitu a variabilitu. Jsou vyvíjené tak, aby zvládaly širokopásmové připojení miliónů lidí a strojů v metropolích, energeticky nenáročné senzory, které s jedinou baterií vydrží roky, a cokoliv mezi tím.

Ve světě začalo hromadné spouštění 5G sítí v roce 2019, start 5G v Česku byl opožděný. Nejvýznamnějšími vývojáři 5G technologií a výrobci síťových komponent jsou Huawei, Nokia, Ericsson a Samsung.

Váš názor Další článek: Chcete iPhone za polovic? Mall otevírá novou prodejnu a láká na obří slevy

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10e, Selfíčko, Spaces, Stratosféra, Spáč, Telefon, DOS, Flight, Samsun, Země, Tvář