T-Mobile má originální letní akci. Udělejte si výlet po Česku, dostanete data zdarma

T-Mobile reaguje na aktuální situaci a statistický fakt, že více Čechů letos stráví dovolenou ve vlasti. Ve spolupráci s Czech Tourismem podpoří českou turistiku, řadu konkrétních firem a provozovatelů. Zákazníci T-Mobilu dostanou mobilní internet zdarma. Za jedno turistické místo jeden den bez omezení objemu přenesených dat. Pokud budete hodně cestovat, můžete si zajistit bezplatný internet na celé léto.

Akce běží od prvního července do posledního srpna. Turistických lokalit bude na 2 000, jde o historické a přírodní památky, koupaliště, památníky, muzea, restaurace, penziony, hotely apod. Seznam se 1. července objeví na webu t-mobile.cz/pomagentove. Na každém z těchto míst bude vyvěšený QR kód, který předvyplní SMS, tu stačí odeslat. Operátor ověří, že skutečně jste na daném místě a pošle vám kód, který vložíte do aplikace Můj T-Mobile. Tím se aktivuje neomezený mobilní internet na 24 hodin.

Stejnou lokaci (= PSČ) můžete poslat třikrát za celé léto. V balíčku je maximální přenosová rychlost omezená na 3 Mbit/s. Kampaň „Spolu po magentové“ poběží v médiích a na sociálních sítích.

Diskuze (13) Další článek: Ericsson vyjednává s českými operátory. Je připraven dodat zařízení pro 5G sítě

Témata článku: , , , , , , , , Letní akce, Internet, Celé léto, Česká republika, Kód, Výlet, Ori and The Blind Forest, DOS, Data, Žďár, Aplikace, T Mobil