Tomu říkáme sleva! Samsung prodává Galaxy Fold o 12 tisíc levněji než v dubnu

Je to šest týdnů, co jsme vás informovali o tom, že Samsung zdražuje skládačky a řadu Galaxy S20. Slabá koruna, která poklesla z důvodu stále aktuální koronavirové pandemie, následně ovlivnila i další výrobce. Prakticky všichny, kteří telefony pro místní distribuci nakupují v eurech. Jenže, pokud se podíváme na skládací Galaxy Fold, je aktuální ceníková cena daleko optimistická. Oproti dubnové ceně můžete při současném pořízení Foldu ušetřit rovných 12 tisíc!

Galaxy Fold se v Česku dostal do prodeje za 53 990 Kč, v dubnu jeho cena vzrostla na 57 990 Kč. V současné době jej můžete přímo na oficiálních stránkách Samsungu pořídit za 45 990 Kč. Ano, cena je to stále vysoká, ale pokud jste v minulosti skládačkám odolávali, můžete při současné koupi ušetřit 12 tisíc! A to rozhodně není málo. Recenzi skládacího hybridu Galaxy Fold si můžete přečíst zde.

Redakční představení Samsungu Galaxy Fold:

Diskuze (29) Další článek: iPhone SE vs. iPhone 11 Pro. Fotografický souboj z opačných konců ceníku

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy Fold, Česká republika, Sleva, Ceníková cena, Duben, F +, Cena, Samsun, Galaxy Fold Galaxy, Samsung LSI, Pro +