Týden mobilně 154: tabletofon a hodinky na spaní

Kdo by nechtěl ráno vstávat čilý jako rybička. Přitom stačí spát s hodinkami. LG nám půjčilo tabletofon, Vodafone zase svou Flexi SIM.

Samsung Galaxy Note mohl mít konkurenci. Podobné hybridní zařízení mezi tabletem a smartphonem vyvinulo i LG, ale zpočátku jej prodávalo pouze v Koreji. V současnosti se LG Optimus Vu dostává i do Evropy. Ačkoli na českém trhu (podobně jako některé jiné letošní novinky, např. Optimus 3D Max) figurovat nebude, vzali jsme jej na chvíli před kameru.

Posledních několik týdnů chodí Filip na natáčení Týdne mobilně mimořádně svěží a dobře naladěný. Zajímalo mě, čím to je. Dlouho nechtěl svůj tajný recept prozradit, ale nakonec svolil a do studia přinesl gadget jménem Sleeptracker. Tyto speciální hodinky vás vzbudí vždycky v době, kdy je váš spánek nejlehčí, takže odpadá náročné probouzení a zdlouhavé vstávání. Na jakém principu hodinky pracují, uvidíte v dnešním díle.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
SleepTracker Elite v barevné variantě Onyx Black. Za zapůjčení děkujeme www.SleepTracker.cz.
Aktuální ceny zařízení hledejte zde.

Pozornost budeme věnovat našim operátorům. Vodafone nám zaslal na ukázku svoji novou Flexi SIM kartu, díky které můžete zapomenout na ořezávání microSIM. Příští týden začne na našem trhu působit první regulérní virtuální operátor Blesk mobil a my už konečně známe ceny, za které s ním budete moci telefonovat.

  • 00:51 – krátký pohled na tabletofon LG Optimus Vu
  • 09:07 – novinky od operátorů: Flexi SIM Vodafonu, ceny služeb Blesk mobil
  • 16:38 – hodinky Sleeptracker, díky kterým budete ráno vždycky svěží
Diskuze (49) Další článek: Pravda o 3G: O2 a Vodafone pokryli třetinu ČR, T-Mobile polovinu

Témata článku: , , , LG Optimus, LG Optimus 3D, LG Optimus 3D Max, LG Optimus Vu, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Tab, T Mobil, T - Mobil, Týden, Spaní, Hod, Mobil, Tabletofon, Tab a, Krátký pohled, MOBI, Onyx Black