Úkolovník Things se více integruje do Apple Watch. Nepotřebuje iPhone a podporuje více hodinek

Pokud patříte mezi majitele Apple Watch a zároveň používáte iOS aplikaci pro správu úkolů Things (249 Kč pro iPhone, iPad a Apple Watch), máte důvod k radosti. Aktualizace 3.12 znamená hlubší integraci do watchOS, takže funguje nezávisle na připojeném iPhonu.

Aplikace Things ukládá data na Things Cloud, abyste k datům měli přístup ze všech zařízení, která používáte. Problém byl v tom, že Apple Watch k němu přístup neměly, a proto ukazovaly úkoly z aplikace ve spárovaném iPhonu. Jakmile nebyl v dosahu, měli jste smůlu, nebo jste viděli jen off-line data. Toto, a nejen to, se ale nově změnilo.

Hodinky americké společnosti tak již s cloudem komunikují přímo (je nutné Wi-Fi připojení), odesílají na něho data a i je přijímají. Úkoly můžete nově zadávat psaním a to přímo z hodinek (dlouze stiskněte hlavní seznam), aniž byste poblíž sebe měli telefon iPhone. Úkoly lze i smazat ze zobrazení denního plánu, pokud to potřebujete.

Synchronizace s cloudem v reálném čase má také důsledek i na data zobrazovaná v různých komplikacích na cifernících hodinek. Pokud pak používáte více modelů Apple Watch, třeba jedny na denní nošení, jedny na sledování spánku atd., aplikace pod stejným přihlášeným Apple ID již funguje na několika hodinkách současně zcela korektně.

Váš názor Další článek: Máte dojem, že chytrým hodinkám chybí klasické švýcarské řemeslo? Přesně proto je tu TAG Heuer Connected

Témata článku: , , , , , , , Things, Vice, Podpor, Apple id, Data, Aktualizace, Úkol,