V novém Computeru: toto vyzkoušejte při koupi staršího telefonu

Blíží se dlouhé zimní večery strávené nad nejlepšími počítačovými hrami. Abyste si je užili v maximálních detailech, otestovali jsme rovnou 18 grafických karet - všechny modelové řady na současném trhu. Plus jednu starší Nvidii GTX 970 prodávanou v roce 2015, abyste si porovnali, kam se vývoj za čtyři roky posunul a jak výrazně si při upgradu pomůžete.

V druhém testu poradíme s vylepšením zvuku vaší televize: ani televize za třicet tisíc nenabídnou dostatečně kvalitní ozvučení, přičemž nejelegantnější řešení představuje právě soundbar. Otestovali jsme sedm modelů s cenou od 2 500 do 10 500 Kč, ale budete překvapeni, jak výrazně vylepší zvuk i ten nejlevnější z nich.

Předplaťte si Computer a získejte rovnou dvě vydání zdarma a doručení až do vaší schránky. Zajímá vás konkrétní téma či test? Na iKiosku si můžete objednat a zaplatit kartou jen vybrané číslo, do dvou dnů jej máte doma.

Váš názor Další článek: Po dlouhé době můžete jailbreakovat iPhone. Znáte výhody a rizika?

Témata článku: , , Koupě, Soundbar, Maximální detail, Vybrané číslo, Telefon, Starý telefon, Computer, Test, Zvuk, Karta