Vánoce u Vodafonu: Neomezená data na měsíc zdarma a slevy na telefony

Vodafone představil svoji letošní vánoční nabídku. Zákazníci v rámci ní mohou získat neomezená mobilní data na jeden měsíc zdarma, několik měsíců bezplatného pevného internetu, slevu až několik tisíc na pořízení mobilního telefonu nebo notebooku a také speciální vánoční videotéku ve Vodafone TV i UPC TV. Vánoční nabídku mohou využít stávající i noví zákazníci.

Neomezená mobilní data na 1 měsíc zdarma

Všichni zákazníci mobilních služeb (včetně firemních) s paušálem nebo předplacenou kartou s aktivním měsíčním datovým balíčkem mohou získat neomezená data na jeden měsíc zdarma. Stačí se pouze o dárek přihlásit v samoobsluze Můj Vodafone. Aktivace je možná kdykoli od 12. listopadu 2020 až do 31. ledna 2021, poté dárek poběží jeden měsíc.

Ochuzeni o vánoční výhodu nebudou ani zákazníci s tarifem Vodafone Neomezený, kteří neomezený FUP mají přímo jako součást tarifu, ale rychlost stahování je omezena na 10 Mbit/s. Po dobu platnosti vánoční nabídky je těmto zákazníkům k dispozici maximální rychlost sítě, operátor pro jistotu doporučuje restartovat telefon.

Slevy na zařízení

Při nákupu nového zařízení dá operátor slevu až 4 000 Kč. Do akce jsou zapojeny smartphony značek Apple a Samsung, slevy se týkají i notebooků značek Lenovo a Acer, televizoru Sony a herní konzole PlayStation 4. Pro smartphony platí navíc tříměsíční extra záruka na displej – při rozbití ho Vodafone vymění zdarma. 

Pevný internet na čtvrt roku zdarma

Zákazníci, kteří si u Vodafonu pořídí pevný internet, získají 3 měsíce připojení zdarma. Dárek se týká jak pevného připojení v síti bývalého UPC (včetně tarifu s rychlostí 1 Gbit/s), tak i přímo u Vodafonu a jeho parterů pro pevný internet.

Vánoční videotéka

Součástí vánoční nabídky Vodafone TV je speciální videotéka s 50 vánočními pohádkami a pořady. Dostupná je také pro základní tarif Klasik, jehož součástí běžně videotéka není. Vánoční sekce se ve Vodafone TV zobrazí automaticky a její obsah lze přehrávat opakovaně. Filmy přibudou i zákazníkům UPC TV. Zároveň bude možné získat kanály televize HBO na 1 měsíc se 100% slevou, a to aktivací na telefonní lince nebo v prodejně Vodafonu.

Diskuze (36) Další článek: Jak mýdlová bublina. Messenger a Instagram dostanou nové zprávy, které po přečtení zmizí

Témata článku: , , , , , , , , , , , Vánoce ??, Sleva, Klasik, Zákazníci, Neo +, Videotéka, Playstation, Tarif,