Ve čtvrtek nechoďte spát. Můžete nakoupit smartphone nebo hodinky Huawei za 1 Kč

Huawei do svého e-shopu vrací tzv. „bleskové slevy“, kdy během okamžiku a pro omezený počet zájemců nabízí zboží s opravdu výraznou slevou. Nejbližší akce s názvem „Slevová lavina“ proběhne ve čtvrtek 27. srpna 2020.

V nabídce budou dva produkty za 1 Kč: smartphone Huawei Y6s (běžná cena 3 899 Kč) a chytré hodinky Huawei Watch GT (běžně za 3 999 Kč). Bleskový prodej telefonu začne večer ve 20 hodin, k dispozici bude pouze 15 kusů. Hodinky za korunu odstartují ve 22 hodin a připraveno bude 20 kusů.

Další slevy už od rána a soutěž o Mate Xs

Už od osmi hodin ráno si budou moci první zájemci koupit výhodněji například notebook Huawei Matebook D 14 za 10 999 Kč. Běžná cena je přitom 13 999 Kč. Za 9 999 Kč bude k dostání větší model Huawei Matebook D 15. Od každého je za zvýhodněnou cenu dostupných 50 kusů.

V nabídce je i celá řada dalších výrobků od sluchátek, příslušenství až po tablety. Všechny zlevněné produkty naleznete v galerii tohoto článku. Na finální nejnižší cenu se vždy dostanete stažením slevového kuponu přímo v e-shopu. Každý zájemce smí zakoupit maximálně dva kusy od každého výrobku. Ve stejný den, tedy 27. srpna od 8:00 do 23:59 hodin, se mohou všichni registrovaní uživatelé zúčastnit losování o smartphone s ohebným displejem Huawei Mate Xs.

Připravte se

Abyste mohli nakoupit, musíte se na e-shopu Huawei přihlásit k zákaznickému účtu. Ten je vhodné mít založený už s předstihem, protože bez něj při bleskovém nákupu nemáte šanci.

Diskuze (23) Další článek: ČTÚ řeší stížnosti na zaměstnance prodejen operátorů. Prokázat nekalé praktiky je obtížné

Témata článku: Huawei, , , , , , , , Huawei Watch GT, SMA, Prodej telefonů, Zájemce, Notebook, NEC, Sleva, Huawei Matebook, Běžná cena