Velký comeback bez drátů. Přivítejte Koss Porta Pro Wireless

Už je to pár let, ale ve většině recenzí sluchátek jste se tehdy mohli dočíst, kolik ten který model ztrácí na referenční sluchátka Koss Porta Pro. Teď je tohle slavné jméno zpět s přídomkem Wireless. Bude stále dostatečně cool, aby lidé nakupovali?

I když úplně bez kabelů se to neobejde, jeden totiž spojuje obě sluchátka, na něm visí dva moduly s ovládáním, mikrofonem, baterií a Bluetooh jednotkou. Klasickým 3,5mm konektorem už tahle sluchátka nepřipojíte. Baterie má vystačit na 12 hodin hudby, což je pěkná hodnota. Bluetooth je ve verzi 4.1 s podporou aptX, což by mělo zajistit skvělou kvalitu zvuku. Stejně jako předloha, také bezdrátové Porta Pro se dají složit, dokonce dostanete i pouzdro sluchátkům šité na míru.

Koss Porta Pro Wireless jsou horká novinka a české e-shopy ji ještě nezalistovaly, změnit by se to mělo v následujících týdnech. Na webu výrobce visí cenovka 80 dolarů, český Koss však ukazuje výrazně více: 2 999 Kč.

Diskuze (45) Další článek: LG G7 ThinQ: Nejjasnější, nejhlasitější, s výřezem anebo bez

Témata článku: , , , , Drát, Horká novinka, Wire, Skvělá kvalita, Port wireless, Následující týden, Pro +, Pór, Wireless, Comeback, Velký, Pěkná hodnota, Bluetooh, Dolar, Slavné jméno, Sluchátko, Velký comeback, Český e-shop, Porta,