Velký update pro hodinky Samsung Gear S2. Přinášíme dlouhý seznam novinek

Samsung připravil pro hodinky Gear S2 obří softwarovou aktualizaci, které dokonce věnoval i samostatný příspěvek na svém blogu. Připomeňme, že se jedná o hodinky, které jsme u nás testovali již v listopadu 2015. Od té doby již hodinky dostaly dvě velké aktualizace a teď se, poměrně překvapivě, schyluje ke třetímu velkému updatu. Na co se mohou těšit stávající uživatelé Gear S2?

Hlavní změna se týká uživatelského rozhraní, které má nové ikonky přizpůsobené kruhovému displeji a také nové widgety. Novinkou je zástupce na plochu, který otevře poslední spuštěné aplikace. Potažením dolů po displeji vyrolujete lištu se zástupci rychlého spuštění. Zjednodušení a zpřehlednění se dočkala i aplikace Samsung Health. Nabídne jednodušší správu aktivit, možnost přidat oblíbená cvičení do widgetu nebo nastavit upozornění na neaktivitu nositele hodinek.

Představovací video hodinek Gear S2:

Stejně jako v případě updatu hodinek Gear S3 na Tizen 3.0, tak i hodinky Gear S2 nově umožní ovládat další hardware, jmenovitě brýle Gear VR či prezentace v PowerPointu. Do hodinek se dostává i předpověď počasí s informacemi o teplotách, času východu a západu slunce, pravděpodobnosti deště a UV Indexu. Aktualizace je k dispozici skrz aplikaci Samsung Gear na vašem telefonu, nabídne se, buď automaticky, nebo ji vynutíte ručně přes nabídku Nastavení - O Gear - Aktualizace softwaru pro produkty Gear.

Zdroj Samsung News

Váš názor Další článek: Huawei přemýšlí, jak schovat výřez v displeji. LCD panely mají smůlu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Rychlé spuštění, Dlouhý seznam, UV index, Velký update, Widget, Sam, Velká aktualizace, Gear, Novinka, Nová ikonka, Pro +, Nov, Velký, Jednoduchá správa, Samsun, Aplikace