Víme, co Samsung ukáže 11. října. Galaxy A7 (2018) se čtyřmi foťáky!

Po včerejšku je veřejným tajemstvím, že Samsung 11. října oznámí nové modely řady Galaxy A. Samsung Galaxy A7 (2018) bude navíc u jihokorejců úplně prvním modelem, který bude mít na zádech tři fotoaparáty. A pokud k tomu připočteme selfie kamerku, potvrzuje se slogan „4× Fun“ v pozvánce od Samsungu. Jak bude novinka vypadat, se můžete podívat v naší galerii, jak bude hardwarově vybavena, a jaká má být její koncová cena?

První úniky naznačují, že specifikace budou hodně blízké k modelu Galaxy A8+ (2018), ten se však v ČR neprodává, takže se podívejme na základní fakta. Smartphone by měl běžet na osmijádrovém Exynosu 7885 doplněném 6GB RAM a 64GB pamětí, kterou rozšíříte microSD kartami. Super AMOLED displej bude v rozích zakulacen, čtečka otisků prstů se, u Samsungu poprvé, ukáže na boku telefonu. Bude součástí zamykacího tlačítka. Na zádech bude mít telefon hned tři fotoaparáty a přisvětlovací diodu k tomu. 

Trojitý fotoaparát je již dnes nasazen např. u Huawei P20 Pro:

Samsung Galaxy A7 (2018) se má do prodeje dostat v bronzové, černé a modré. Cena by se měla v Evropě pohybovat na úrovni 348 EUR, tedy v přepočtu zhruba 8 800 Kč. Detaily k telefonu se dozvíme 11. října.

Via Sammobile

Další článek: Xiaomi Redmi Note 6 Pro už se dá koupit v Číně, výrobce jej přitom ještě nepředstavil

Témata článku: Samsung, , , , , , Telefon, Úkaz, Nový model, Euro, Přisvětlovací dioda, První únik, Samsun, GAL, Sam, F +, Říjen, Osmijádrový exynosu, Veřejné tajemství, Model, První model, Tisková fotka, Fotka, Koncová cena, Evropa