Vodafone chystá odstávku zákaznických systémů. O víkendu nepojedou samoobsluhy

Vodafone upozorňuje na plánovanou víkendovou odstávku zákaznických systémů. Od pátku 12. července 20:00 hodin nejpozději do večerních hodin neděle 14. července 2019 budou probíhat aktualizace, během nichž mohou být dočasně omezeny funkce samoobslužných systémů.

Klepněte pro větší obrázek

Týká se to Internetové, SMS, Hlasové samoobsluhy a mobilní aplikace Můj Vodafone. Během aktualizace doporučuje operátor dobíjet předplacené karty prostřednictvím bankomatů nebo internetového bankovnictví. Dobití přes jiné kanály nebude možné. S blokací ztracené nebo odcizené SIM karty pomůže linka péče o zákazníky.

Na běžný provoz sítě, tj. na volání, zprávy nebo připojení k internetu nebude mít aktualizace žádný vliv. Pokud potřebujete provést aktivace či změny v nastavení služeb, měli byste to stihnout do páteční 18. hodiny. Vodafone se omlouvá za dočasné snížení komfortu při nastavení služeb a děkuje za pochopení.

Jak funguje aplikace Můj Vodafone:

Diskuze (4) Další článek: 5nm procesory od Samsungu dorazí na trh již příští rok, budou úspornější až o 20 %

Témata článku: , , , , Internet, Sam, Bankovnictví, Nastavení, Bankomat, ODS, Systém, Zak, Provoz sítě, Nastavení služeb, Aplikace, Aktualizace, Samoobsluha,