Vylepšený Flex mód pro Galaxy Z Flip. Využijte véčkovou konstrukci pro fotky z různých úhlů

Samsung Galaxy Z Flip je jeden ze dvou novodobých véčkových smartphonů prodávaných na našem trhu (druhým je Motorola Razr). Zajímavý je nejen samotnou konstrukcí a flexibilním displejem, ale také způsobem, jakým svůj kloub využívá.

V prostředí telefonu funguje softwarový Flex mód, který při rozložení zařízení do pravého úhlu rozdělí plochu flexibilního panelu na dvě poloviny a v každé lze v rámci dané aplikace provádět jiné úkony – například u přehrávače videa je obraz v horním flipu a ovladače videa v tom spodním.

Zatím nejužitečněji se Flex mód jeví v aplikaci fotoaparátu, a to díky tomu, že můžete spodní flip používat jako stojánek a pořizovat stabilizované fotky pod různými úhly. Samsung se proto rozhodl, že použití ještě o něco vylepší.

Součástí aktualizace softwaru pro Galaxy Z Flip distribuovaného od 17. dubna je nová funkce, která umožní dvojím poklepáním přehodit náhledové okénko i do spodní části flipu. Díky tomu můžete snáz vyfotit například jídlo na stole v záběru kolmo dolů a nebo zkoušet další netradiční úhly fotografování.

Váš názor Další článek: Konec utajování. LG vyzradilo design připravovaného modelu Velvet na videu

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Z Flip, Konstrukce, Pro +, Úhel, Flex mód, F +, Fotka,