Z 5G bude nadstandard. Samsung chystá rovnou čtyři verze Galaxy Note 10

Nakonec ne jeden, ani dva, ale rovnou čtyři! Jihokorejci se připravují na srpnové uvedení tabletofonu Galaxy Note 10, a podle tamního zdroje má výrobce oznámit hned čtyři verze nové generace tabletofonu s perem S Pen. Výrobce použije stejnou strategii, jako v případě řady Galaxy S10. Uživatelům dá na výběr co nejvíce variant, což se již u „es desítek“ podepsalo minimálně na zvýšených předobjednávkách.

I modely řady Galaxy S10 byly čtyři, ke Galaxy S10e, Galaxy S10 a Galaxy S10+ můžeme připočíst i Galaxy S10 5G, který je určen pouze pro vybrané trhy. Samsung bude pokračovat s vnímáním technologií 5G jako s určitým „nadstandardem“. Dva modely budou podporovat sítě LTE, dva pak přidají i podporu sítí páté generace. Základní model má nabídnout 6,28" Dynamic AMOLED a trojitý fotoaparát na zadní straně, větší verze s 6,75" displejem navíc na zádech nabídne ToF snímač. Fotograficky má větší Note vycházet právě z Galaxy S10 5G.

Jihokorejský zdroj uvádí, že budou v řadě Galaxy Note poprvé dvě zařízení jedné generace, která se budou lišit vzhledově a výkonově. Znamená to, že by menší varianta (Note 10e) mohla nabídnout rovný displej, kterým by přilákala zpět konzervativní uživatele z dob Galaxy Note 4? Rozdíly ve výkonu by mohl být dány různou kapacitou operační paměti, větší ve prospěch větší verze telefonu. Zatím jsou to však pouhé spekulace, které by se během několika měsíců mohly postupně zpřesňovat.

První pohled na Samsung Galaxy S10 5G z MWC 2019:

Zdroj Etnews

Diskuze (2) Další článek: O2 přidá mobilní data. Ale jen novým zákazníkům, kteří si sjednají tarif na internetu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Tof snímač, Nadstandard, Samsun, Vnímání, Galax Note, Verze, Verze telefonu, Velká verze, Etnews,