Za 8 hodin 100 tisíc aktivací. O neomezená data T-Mobilu je obrovský zájem

Od dnešního dne si mohou zákazníci T-Mobilu aktivovat nezvykle štědrý bonus – neomezená mobilní data zdarma na celé prázdniny. Ve formě bezplatných měsíčních balíčků se služba zapíná v mobilní aplikaci Můj T-Mobile, proces jsme popsali zde:

O službu je mezi zákazníky velký zájem – jak uvedli zástupci operátora na sociálních sítích, za prvních 8 hodin si neomezená mobilní data zdarma aktivovalo 100 tisíc lidí. Velký nápor aktivací na chvíli dokonce přetížil systémy operátora.

Pozor na StreamOn

Na neomezená data zdarma má nárok každý rezidentní i firemní zákazník, který není pod rámcovou smlouvou, a musí používat paušální hlasový tarif s daty nebo měsíčním balíčkem, případně předplacenou kartou Twist s alespoň měsíčním datovým balíčkem 400 MB za 99 Kč.

Nabídku nelze využít k čistě datovým tarifům a nelze ji aktivovat v případě, že má zákazník aktivní službu StreamOn či Neomezený internet v mobilu na den. Balíček nelze čerpat v rámci služby Sdílený internet a v rámci tarifu S námi sdílený. Nabídka není určena pro firemní zákazníky využívající výhod plynoucích ze Smlouvy významného zákazníka či z Rámcové smlouvy.

Diskuze (82) Další článek: O2 spustilo zkušební 5G síť v Kolíně. Vybavení dodal Ericsson

Témata článku: , , , , , , , Aktiva, Internet, Obrovský zájem, Tarif, Firemní zákazník, T - Mobil, Měsíční balíček, MOBI, Sdílený internet, T Mobil, Neo +, Balíček, Rámcová smlouva, Neo, Aktivace, Data