Žádné překvapení nebude. Samsungu unikly rendery skládacího Galaxy Z Fold 2

Sérii masivních úniků novinek od Samsungu pro druhou polovinu roku až dosud odolával. Nakonec však i rendery skládacího Galaxy Z Fold 2 unikly na internet s předstihem, takže Samsungu na akci Galaxy Unpacked 2020 nezbude žádné překvapení. Uniklé rendery v černé a bronzové barevné variantě potvrzují dřívější spekulace. Nová generace skládacího hybridu dostane větší vnější displej a na zádech nabídne trojitý fotoaparát.

V zavřeném stavu si Galaxy Z Fold 2 zachová rozměry „dálkového ovladače“, vnější displej však konečně vyplní většinu čelní plochy, takže se selfie kamerka přesune do průstřelu. Trojitý fotomodul na zádech bude zřejmě nějaký ten milimetřík vystupovat z těla telefonu, vizuálně má být téměř stejný jako u řady Galaxy Note20.

Čtečka otisků prstů zřejmě zůstane v bočním zmakycím tlačítku, z vnější strany pantu nebude chybět logo výrobce. Vnitřní skládací panel přijde o masivní výřez, který bude bude nahrazen subtilním průstřelem. Na fotkách jej můžete vidět u horní hrany v pravé části skládacího displeje. Jeho součástí by měla být i vrstva UTG skla, zatím však nevíme, zda jej opět nebude kryt plastová fólie. To je istatně to největší překvapení blížící se akce Galaxy Unpacked 2020. Bude displej Galaxy Z Fold 2 odolnější, u véčka Galaxy Z Flip?

Redakční představení první generace Samsungu Galaxy Fold:

Zdroj MySmartPrice

Diskuze (4) Další článek: Lukrativní nabídka? Google chce, aby Samsung upřednostnil Assistanta a Play Store

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Z Fold2 5G, F +, Dálkový ovladač, Samsun, Internet, Průstřel, Překvapení, Z Fold, Render, Displej