Známe prodejní název dalších hodinek od Samsungu. Budou mít dvě velikosti těla

Samsung se pomalými krůčky připravuje k představení další generace hodinek, která bude nástupcem modelu Galaxy Watch. Dávalo by smysl hodinky označit jako Galaxy Watch 2, Samsung však zřejmě nechce potenciální zájemce mást hodinkami Galaxy Watch Active 2, a proto ve znační přejde rovnou na trojku. Hodinky Galaxy Watch 3 budou k dispozici ve 41 a 45mm variantě těla, na němž nebude chybět ani tradiční a současně oblíbený prvek - otočná luneta.

Označení hodinek je známo díky certifikačnímu úřadu v Thajsku, jejich základní specifikace již dříve odhalil úřad FCC. Hodinky budou vyrobeny z nerezové oceli, kruhový displej bude krytý sklem Gorilla Glass DX. Tělo splňuje odolnost 5 ATM a americký standard MIL-STD-810G. Ve výbavě se počítá s GPS a podporou LTE, což znamená, že není vyloučena ani přítomnost eSIM. Na vnitřní straně hodinek bude připraven měřič srdečního tepu, který by měl být obklopen elektrodou pro EKG.

Představení hodinek Galaxy Watch 3 se očekává 5. srpna, a to po boku smartphonů řady Galaxy Note20 a skládacího hybridu Galaxy Fold 2.

Zatím poslední chytré hodinky od Samsungu - Galaxy Watch Active 2:

Zdroj MySmartPrice

Váš názor Další článek: Zatím neoficiálně. Samsung oznámí řadu Note20, Fold 2 a nové hodinky 5. srpna

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Samsun, Gorilla Glass DX, Galaxy Watch Active, Tělo, Velikost, FCC, Pro +, Thajsko