DisplayMate dal Pixelu 3 XL nejvyšší hodnocení A+. Displej vyrobil Samsung

Žebříčkům DisplayMate tradičně vévodí topmodely od Samsungu, ovšem jejich prvenství nedávno převzal iPhone XS Max. Ani tomu však zlatá pozice nevydržela příliš dlouho, nyní je špičkou v mobilním zobrazování nový Pixel 3 XL. Ve všech hodnotících kategoriích dostal, jako třetí telefon v historii, hodnocení „Velmi dobrý“ až „Vynikající“. A v celkovém součtu se umístil na prvním místě. Pixel 3 XL přitom používá displejový panel od Samsungu.

To ostatně potvrzuje i rozborka, o kterou se postaral web iFixit. A ta potvrdila, že dodavatelem OLED panelu je skutečně Samsung. V testech DisplayMate obdržel zobrazovací panel skóre A+, u smartphonů dosud nejvyšší v historii. Smartphone tak dá, doufejme, zapomenout na loňský Pixel 2 XL, jehož vstup na trh rozhodně nebyl ideální. Některým uživatelům se již po pár dnech vypálil displej, mnohem závažnější však byly problémy s „blátivými“ barvami a zrnitými texturami viditelnými při horším osvětlení.

Produktové video Pixelu 3 od Googlu:

Via iFixit, DisplayMate

Diskuze (8) Další článek: Tato verze superphonu Huawei Mate 20 v Česku nebude. Ale mrzet nás to nemusí

Témata článku: Google, , , , , , , , Google Pixel 3 XL, Samsun, Třetí telefon, Hodnocení, Produktové video, Nejvyšší hodnocení, Web iFixit, Celkový součet, Zobrazovací panel, ? Displej, Nový pixel, Loňský pixel, První místo, Špatné osvětlení, Panel, Sam, Displej