Dravé Realme vstupuje na český trh. Nabídne hned několik modelů včetně špičky X2 Pro

Do Česka se chystá další značka mobilních telefonů. V oficiální distribuci se u nás brzy začnou prodávat smartphony Realme. Značka Realme je dceřinou značkou čínského Oppo a soustředí se hlavně na mladší, náročnější uživatele, kteří požadují nadprůměrnou výbavu zařízení za rozumnou cenu. Míří tak přímo proti již dobře etablovaným značkám Honor a Redmi, které mají podobnou strategii.

Klepněte pro větší obrázek
Špičku portfolia bude tvořit vlajkový model Realme X2 Pro

České zastoupení ohlásí vstup na tuzemský trh oficiálně v příštím týdnu, kdy poodhalí svoje plány a seznámí nás s produkty a jejich českými cenami. Podle našich informací by se do prodeje měla dostat nejméně čtveřice smartphonů Realme X2 Pro, Realme X2, Realme 5 Pro a Realme 5. Na evropském e-shopu se prodávají za 399, 299, 199, resp. 169 eur. České ceny očekáváme po přepočtu podobné.

Vrchol portfolia tvoří model Realme X2 Pro, jenž obsahuje skutečně špičkový hardware v čele s procesorem Snapdragon 855+, dále 90Hz Super AMOLED displej, čtyřčočkový fotoaparát se 64Mpx senzorem a 20× hybridním zoomem nebo baterii s kapacitou 4 000 mAh a rychlým 50W dobíjením.

Diskuze (26) Další článek: Honor připravil vánoční slevy na většinu modelů. Ušetříte až tisíc korun

Témata článku: Realme, , , , , , Realme X2, Realme X2 Pro, Český trh, Špička, Česká cena, Model, Pro +, #realme, Značka, Česká republika, VST