Fazolky do uší. Samsung připravuje netradiční sluchátka Galaxy Buds „Beans“

Samsung připravuje nástupce zcela bezdrátových sluchátek Galaxy Buds+ (recenze zde), která kompletně přepracuje. Nedojde tedy jen na vylepšení stávající koncepce, ale na kompletní přepracování. Nový model, který je znám pod kódovým označením „Beans“, totiž tvarem sluchátek skutečně připomíná fazole.

Sluchátka tedy již nebudou vyčnívat z uší, ale díky svému tvaru se do nich celá schovají. Na délku mají mít až 2,8 cm, užší část padne do zvukovodu, zbytek vyplní část ucha. Je však otázkou, zda tento typ sluchátek utlumí zvuk více, než silikonové nástavce u Galaxy Buds+. A nebudou sluchátka při běhání padat z uší? Vyloučena není ani přítomnost aktivní redukce šumu, ovšem o té se mluvilo již u Buds+, a nakonec jsme se funkce ANC nedočkali. Jak tomu bude tentokrát?

Oficiální video sluchátek Galaxy Buds+:

Jednotlivá sluchátka by měla být osazena dvojicí malých reproduktorů, několika vnějšími mikrofony, magnetickými piny pro nabíjení v přenosném pouzdře a také snímači, které budou registrovat nasazení a sundání sluchátek z uší. Sluchátkům bylo přiřazeno modelové označení SM-R180, zatím jsou však teprve v první testovací fázi (EVT1), která doporučí jejich další vývoj nebo ukončení celého projektu. Pokud bude Samsung s vývojem pokračovat, je velmi pravděpodobné, že se sluchátka světu ukáží v srpnu, a to po boku modelové řady Galaxy Note20.

Zdroj Winfuture

Diskuze (5) Další článek: Xiaomi chystá prodejní festival pro fanoušky. Představí k němu speciální verzi smartphonu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Sluchátko, Koncepce, Samsun, Africký národní kongres, Ucho, Galaxy Buds +, Fazole, F +, Fazolka, USI, Galaxy Buds, Beans, Buds +,