Fitbit aktualizuje chytré hodinky Sense a Versa 3. Naučí je telefonovat

Fitbit vydává aktualizaci pro své dva modely chytrých hodinek Sense a Versa 3. Verze systému Fitbit OS 5.1 je od dnešního dne dostupná majitelům uvedených modelů v České republice a na Slovensku. Hodinky s ní získají některé nové funkce, například možnost uskutečňovat telefonní hovory přímo ze zápěstí.

Hodinky obsahují zabudovaný mikrofon i reproduktor a s telefonem jsou spojeny pomocí Bluetooth. Softwarově tedy bylo možné přidat do nich funkci odbavení telefonního hovoru, který je ale vždy sestaven prostřednictvím připojeného smartphonu.

Dalším vylepšením je monitorování míry okysličení krve SpO2 také na pozadí, nikoli pouze na jednom konkrétním ciferníku jako doposud. Uživatelé s členstvím v programu Fitbit Premium mohou nyní sledovat okysličení krve přímo v aplikaci Fitbit. Brzy budou k dispozici na výběr další ciferníky s monitoringem SpO2.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Hodinky Fitbit Sense dostávají užitečný update

Z pohledu tuzemského zákazníka je spíše okrajovější novinkou podpora hlasových asistentů Google Assistant a Amazon Alexa – obojí pouze v anglickém jazyce. Od října je na hodinkách dostupné i měření EKG. K získání této funkce je potřeba v aplikaci Fitbit v seznamu instalovaných modulů aktualizovat položku EKG.

Podívejte se na video recenzi chytrých hodinek Fitbit Sense:

Váš názor Další článek: Globus v aplikaci ukáže, jestli v hypermarketu není příliš mnoho lidí

Témata článku: , , , , , , , , , , Okysličení, FIT, Fitbit OS, Slovensko, Telefonní hovor, Sense a Versa, Ciferník, Hovor, Chytré, F +, Fitbit Sense, Funkce, Fitbit Premium, Aplikace, Česká republika,