Globus v aplikaci ukáže, jestli v hypermarketu není příliš mnoho lidí

Současná nařízení vlády komplikují situaci obchodním řetězcům, které musí hlídat, aby na jednoho zákazníka připadlo alespoň 15 m2 volného prostoru nákupní plochy. Některé supermarkety regulují počty zákazníků podle vyhrazených nákupních košíků, jiné počítají vstupující zákazníky přímo u vchodu.

Globus přichází s chytrým řešením pro zákazníky, kterým ukáže, zda v jeho hypermarketech není plno a jestli se bez čekání dostanou dovnitř. Stav obsazenosti prodejny lze ověřit na stránkách Globusu nebo přímo v mobilní aplikaci Můj Globus (zdarma pro Android a iOS).

Před hypermarkety Globus jsou instalované televizní obrazovky, které zobrazují aktuální kapacitu v hypermarketu. Před každým z hlavních vchodů do hypermarketů Globus stojí pracovníci s počitadly v mobilních zařízeních a součet zákazníků započítaných zákazníků se promítá na obrazovky. K tomuto systému je pak připojena aplikace i webová stránka.

Podívejte se, jak funguje aplikace Můj Globus:

Diskuze (11) Další článek: Mobilní rozhlas umožní zasílat aktuality z obecních webů do telefonu občanů

Témata článku: , , , , , Hypermarket, Nařízení vlády, Zákazníci, Hlavní vchod, Součet, Mobilní zařízení, Glóbus, Aplikace, Úkaz,