Headset pro virtuální realitu HTC Vive zlevňuje. Do prodeje půjde příslušenství Tracker

Jeden z prodejně nejúspěšnějších headsetů pro virtuální realitu HTC Vive má po roce prodeje v českých obchodech novou, nižší cenu. Z původních téměř 26 tisíc zlevňuje na 18 999 Kč. V ceně setu HTC Vive je aktuálně zahrnuto i měsíční předplatné obchodu Viveport, kde naleznete tituly jako Tilt Brush, Everest VR nebo Richie´s Plank Experience.

Příznivci hraní pomocí VR brýlí se během podzimu mohou těšit i na další novinky. Uvolněny budou očekávané herní tituly Fallout 4 VR a Doom VFR. Kromě toho se do prodeje dostane i příslušenství HTC Vive Tracker, které do hry zapojí i předměty, které držíte například v ruce nebo máte na sobě. Jeho cena bude 3 499 Kč.

Základní balení HTC Vive v současnosti obsahuje dvě základnové stanice pro sledování pohybu v prostoru, dva pohybové ovladače, které umožňují přirozenou interakci s virtuálními světy, vylepšené propojovací kabely a headset, který využívá novějších, lehčích materiálů.

Diskuze (2) Další článek: Myslíte, že selfie je cool? Podívejte se, co tenhle Boeing namaloval přes celou Ameriku

Témata článku: HTC, , , , , , , , , Real, Pohybový ovladač, Heads, Fallout, Vir, Pro +, Prodej, Realita, Nový materiál, Český obchod, Herní titul, Měsíční předplatné, Příznivci, Viveport, Virtuální svět, Předmět