Honor zve do Paříže na premiéru top modelu View 20. Bude mít díru v displeji

Honor nemá momentálně v nabídce aktuální vlajkový model – nedávno představený Magic 2 není určen pro globální trh. Tuto díru v portfoliu ale brzy zaplní model Honor View 20. Výrobce už rovnou odhalil název i datum premiéry nového zařízení, k níž dojde 22. ledna 2019 v Paříži. Důvodem otevřeného lákání je aktuálně probíhající minisouboj o prvenství v oblasti přední kamery integrované do plochy.

Klepněte pro větší obrázek

Díru v displeji, tzv. „průstřel“, pro selfie kameru chtějí implementovat vedle Honoru také jeho mateřská firma Huawei a jejich největší konkurent Samsung. V ukazování vizuálů, jak takové řešení bude vypadat, se proto nikdo z nich nedrží zpátky. Kdo ale finální produkt jako první uvede do prodeje a na kterých světových trzích, to je zatím ještě tajemství. Prakticky jisté je, že Honor View 20 bude globální model.

Na připravovanou novinku láká Honor pomocí vizuálů na Twitteru. Z nich je patrné, že selfie kamera bude ležet v levém horním rohu a její průřez zabere v průměru 4,5 mm. Displej bude takřka bezrámečkový, až na spodní okraj, který bude tradičně trochu tlustší. Telefon bude pohánět špičkový procesor Kirin 980 a hlavní fotoaparát bude obsahovat 48Mpx CMOS senzor Sony IMX586 s velikostí 1/2 palce.

Diskuze (2) Další článek: iPhone XR mezi nejlepšími fotomobily. Stačí mu k tomu jedna čočka

Témata článku: Honor, , , , , , , , , , , Finální produkt, Paříž, Model, Nové zařízení, Premier, Díra, Největší konkurent, Spodní okraj, Globální trh, Mateřská firma, Pře, ? Displej, Světový trh, Globální model,