HTC doveze do Evropy Desire 20 Pro. Česku se nový model zřejmě vyhne

Dříve populární smartphonová značka HTC v posledních letech takřka upadla v zapomnění. Do podvědomí se chce taiwanský výrobce dostat novým smartphonem HTC Desire 20 Pro, který se brzy začne prodávat i v Evropě. HTC uvedlo, že bude telefon nabízet ve Velké Británii, Francii, Španělsku, Polsku a také v Nizozemsku. Výrobce dodává, že situaci monitoruje i na dalších trzích, je však celkem jasné, že v první vlně Česko figurovat nebude.

Novinka od HTC dostane 6,5" IPS displej s rozlišením 2 340 × 1 080 pix, v jehož průstřelu bude umístěna 25MPx selfie. Na plastových zádech jsou mimo čtečky otisků prstů umístěny čtyři fotoaparáty. Hlavní nabídne rozlišení 48 MPx (F1.8), pomáhat mu bude 8MPx širokáč (F1.8), 2MPx makro a 2MPx kamerka pro rozmazání pozadí (obě se světelností 2.4). Výpočetní výkon zajistí Snapdragon 665 s 6GB RAM, interní úložiště bude mít kapacitu 128 GB. Nevyměnitelnou 5 000mAh baterii dobijete zrychleně 15 Watty. V Evropě se bude novinka prodávat od 24. srpna za 279 EUR, což v přepočtu dělá cca 7 300 Kč.

Videopředstavení HTC Desire 20 Pro:

Zdroj Twitter

Diskuze (3) Další článek: Total War: Elysium. Strategická karetní hra přináší svěží vítr a historický kontext

Témata článku: HTC, , , , , , , , , , , Nový model, DESI, Podvědomí, Rozlišení, Pro +, Česká republika, Francie, Velká Británie, Španělsko, Evropa, Nizozemsko, Zapomnění, Výrobce, MPx,