Huawei Mate 30 Pro nesměle nakukuje do Evropy. Prodeje startují ve Španělsku

Huawei Mate 30 Pro se začíná prodávat v Evropě! Čínský gigant v současné době nabízí telefon ve Španělsku, má to ale jeden malý háček. Je k dostání jen v omezeném počtu kusů a to pouze na jednom jediném místě - v brandstoru Huawei Space Store v Madridu.

Redakční první dojmy z Huawei Mate 30 Pro:

Telefon je k dostání ve verzi s 8GB RAM a 256GB pamětí, a to pouze v barevné variantě Space Silver. Naceněn je na 1 099 EUR, což v přepočtu dělá cca 28 tisíc Kč. V rámci promoakce, která běží až do 9. prosince, dostanete k telefonu voucher na 299 EUR (7 600 Kč), který můžete použít pro nákup dalších produktů značky Huawei, např. hodinek nebo příslušenství.

Bonusová nabídka vypadá lákavě, nezastře však aktuálně největší problém telefonu - stále v něm chybí aplikace a služby od Googlu. I proto do Evropy aktuální topmodel od Huawei nahlíží dost nesměle. Poptávka po něm určitě je, kvůli softwarovým omezením ale telefon nebude úplně pro každého. Jak se poprat s případnou absencí služeb od Googlu, pokud byste si chtěli telefon dovézt ze zahraničí, jsme vám odhalili v našem dřívějším článku

Španělská pobočka Huawei v Madridu nabízí pouze Mate 30 Pro, k dostupnosti variant Mate 30 či Mate 30 RS Porsche Design se pobočka nijak nezmiňuje.

Zdroj Huawei Spain

Diskuze (8) Další článek: Také TCL vyrábí telefon s KaiOS. Alcatel 3088X umí Facebook a připojí se k LTE

Témata článku: Huawei, , , , , , , , Huawei Mate 30 Pro, Space Silver, Evropa, Telefon, Madrid, Pro +, Španělsko, Dostání, Pobočka