Huawei spustí vlastní internetový obchod. K P30 v něm dostanete hodinky GT Watch zdarma

Nové smartphony řady Huawei P30 budou představeny až 26. března v Paříži, ale už nyní s předstihem si můžete prohlédnout pravidla připravované akce, která jejich prodej podpoří. V rámci ní k nákupu novinky z řady P30 získáte hodinky Huawei GT Watch v hodnotě 5 690 Kč zdarma.

Klepněte pro větší obrázek

Celá akce zároveň souvisí se spuštěním vlastního internetového obchodu Huawei, kde výrobce bude nabízet kompletní portfolio svých produktů od smartphonů přes tablety, nositelnou elektroniku, notebooky a příslušenství. Dárek v podobě hodinek dostanou ti, kteří učiní objednávku od 26. března do 2. dubna 2019.

Pro zařízení zakoupená a aktivovaná (tzn. zapnutá a přihlášená do sítě) do 15. dubna 2019 nabídne výrobce i další bonus v podobě jedné bezplatné výměny displeje a krycího skla zad první tři měsíce od nákupu zdarma. Při registraci e-mailu pro odběr newsletteru obdrží zákazník slevový kód 50 % na nákup značkového příslušenství (pouzdra, kryty) k modelům řady P30.

Klepněte pro větší obrázek

Internetový obchod Huawei naleznete na stránkách shop.huawei.com/cz. Oficiálně bude spuštěn patrně zároveň s představením smartphonů řady Huawei P30. Distribuci na českém trhu bude pro Huawei zajišťovat společnost IRD distribuce.

Diskuze (5) Další článek: Huawei nastínil plán B. Je připraven přejít z Androidu na vlastní systém

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , , GT Watch, Newsletter, Internetový obchod, Žďár, Huawei GT, Obchod, DOS, SPU, Paříž, Nákup