Jako protažené Apple Watch. Takto mají vypadat chystané Huawei Watch Fit

Huawei připravuje pro Evropu nové hodinky Huawei Watch Fit, které vypadají tak trochu jako Apple Watch - jen s displejem protaženým do výšky. Nový model dostane obdélníkový 1,64" AMOLED displej s rozlišením 456 × 280 pix, který bude zasazen do těla s odolností 5 ATM, v němž bude na kraji k dispozici jedno tlačítko a chybět nemá ani mikrofon. Hodinky budou k dispozici ve stříbrné, černé, oranžové a růžovozlaté, každá z verzí dostane i odpovídající silikonové řemínky.

Na vnitřní straně jsou umístěny dva nabíjcí piny a také měřič srdečního tepu, který zvládne měřit i okysličení krve. Součástí hodinek je akcelerometr, měřič okolního jasu, GPS a barometr. Na jedno nabití mají vydržet až 10 dní. Pod výpočetní výkon se podepíše čipset Kirin A1. Součástí základní krabice bude mimo hodinek dobíjecí kolébka, nabíjecí kabel a základní uživatelská příručka. Huawei Watch Fit mají v Evropě stát 119 EUR, tj. zhruba 3 100 Kč.

Zdroj Huaweicentral

Diskuze (13) Další článek: 2Q 2020: Koronakrize vynesla Huawei na vrchol, jediný růst vykázal Apple

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , FIT, Huawei Watch Fit, Pro +, Evropa, Barometr, Huaweicentral, Displej, Měřič, F +, Watch Fit,