Klíč jako přežitek? Chytrý zámek FAB Entr odemknete PINem nebo otiskem prstu

Trend chytrých domácností je na vzestupu a chytré může být cokoliv od lampičky až po ledničku. Není proto divu, že chytré funkce dostávají i zámky a klasický klíč se odsouvá na druhou kolej. Chytrý zámek FAB Entr od původem české značky lze totiž elegantně odemykat pomocí chytrého telefonu, ovladače, pinem nebo otiskem prstu.

Díky širokému výběru rozměrů zámek sedí prakticky na všechny typy dveří, navíc kvůli vestavěné výkonné baterii a bezdrátovému připojení nepotřebuje žádné zbytečné kabely. Zámek také disponuje funkcí automatického zámku, takže se nemusíte bát, když po odchodu z domova zapomenete zamknout. V případě vybití baterie či jiných technických problémů samozřejmě zůstává v záloze tradiční klíč, kterých se zámkem dostanete pět. Ale stát by se to nemělo, blížící se vybití baterie zámek hlásí dlouho dopředu a stačí jej napíchnout na microUSB kabel.

Chytrý motorický zámek FAB Entr se prodává od 11 795 Kč. Dálkový ovladač si můžete přikoupit za 1 398 Kč a pokud vyžadujete i PIN klávesnici či čtečku otisků prstů, připravte si dalších 3 267 Kč respektive 6 050 Kč.

Ukázka instalace FAB Entr:

Diskuze (35) Další článek: Snap má problém. Všichni okopírovali Snapchat a firma nic jiného neumí

Témata článku: , , , , , , FAB, Chytrá funkce, Automatický zámek, Otisk, PIN, Jak, Chytrý zámek, Technický problém, Prst, Česká značka, Otisky prstů, F +, Zámek, Dálkový ovladač, Široký výběr, Odchod, Pře, Bezdrátové připojení, Chytrý,