Květnový cashback je tady! Samsung v nelehké době vrátí zpět až 6 tisíc korun

Samsung si hned na začátku května připravil akci, v rámci které vám při pořízení vybraných produktů vrátí zpět až 6 tisíc korun. Cashback platí ve značkových prodejnách Samsungu, na webu Samsung.cz a také u vybraných prodejců elektroniky. Podmínkou je registrace na stránkách Samsung-bonus do 24. května, v rámci které zadáte detaily pořízeného produktu včetně kopie účtenky. Samsung následně do 35 pracovních dní vrátí předem stanovenou sumu na bankovní účet zákazníka.

Ceny produktů zapojených do cashback akce:

Na jednu osobu je možné v akci registrovat maximálně dva produkty. Akce platí od 4. do 24. května 2020 nebo do vyprodání zásob. U každého modelu je vyhrazen odlišný počet dostupných cashbacků, zbývající počet registrací pro cash back můžete vidět přímo zde. U nejdražšího modelu Galaxy Note10+ je vyhrazeno 100 cachbackových slotů, v případě Galaxy A51 se jedná o patnáctinásobek. Více o akci se dozvíte na webu Samsung-bonus.eu.

Představovací video Samsungu Galaxy A51:

Diskuze (18) Další článek: Zahnutý Amazfit X se vám bude líbit. Jeho výbava a ceny už méně…

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A71, Samsung Galaxy Note10 Lite, Samsung Galaxy Note10+, Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S10+, Lite, Započtení, Watch, Produkt, Samsun