Messenger dostal tmavý režim. Tentokrát už pro všechny a bez triků

Messenger (Android, iOS) dostává tmavý režim. Ten byl sice v aplikaci už od začátku března, kdy jste si jej mohli aktivovat odesláním emoji srpku měsíce v libovolné konverzaci a to jak na Androidu tak v iOS zařízeních. Nyní pro zpřístupnění přepínače už ale žádné fígle nepotřebujete.

V otevřené aplikaci vám postačí v levém horním rohu zvolit vaší profilovou fotografii, přičemž se nabídka „Tmavý režim“ zobrazí přímo pod vaším jménem. Obsaženým přepínačem jej ihned aktivujete, nebo naopak vypnete. Výhody jsou pak zřejmé. V nočních hodinách se tak aplikace stává příjemnější pro vaše oči a navíc nemá takové nároky na baterii zařízení.

Jestliže se vám tmavý režim v aplikaci nezobrazuje, zkuste si nainstalovat nejnovější aktualizaci titulu. Pokud jej nevidíte ani poté, nevěšte hlavu. Facebook funkci zavádí postupně, takže jistě i na vás brzy dojde. A pokud se vám nechce čekat, koneckonců můžete jen někomu poslat v konverzaci následující emoji 🌙.

Diskuze (3) Další článek: Sony začne prodávat novou generaci Bluetooth reproduktorů. Nabídnou posílené basy a voděodolnost

Témata článku: , , , , , , , Zařízení, Trik, Meš, Dostal, Režim, Aplikace, Konverzace, Tmavý, Rez, Dostál, Pro +, Přepínač, DOS, Trike,