Mobil Pohotovost začíná vykupovat také Apple Watch. Upgrade na novější model zvládnete za pár minut

V půlce října Mobil Pohotovost oznámila, že vedle výkupu telefonů a notebooků zahajuje také výkup chytrých hodinek. Pravidlo první zůstává – staré hodinky přinesete a nové si odnesete, tedy výkup je pouze na protiúčet. Druhé pravidlo však padá. MP už nevykupuje pouze smartwatch od Samsungu, přidává značku Apple.

Lákají vás nejnovější Apple Watch Series 5? Jestli nosíte například Apple Watch Series 4 44mm a jsou běžně opotřebené (kategorie B), získáte za ně 6 100 Kč. Apple Watch Series 5 44mm běžně stojí 12 490 Kč, takže doplatíte jen 6 390 Kč.

Podobným způsobem můžete prodat Apple Watch série 1, 2, 3, 4 i 5, čím starší model a horší stav, tím níže výkupní cena klesá. Výkup hodinek probíhá v Mobil Pohotovosti stejně jako u telefonů. Dle stavu hodinek dojde k jejich zařazení do jedné z kategorií s pevně stanovenou výkupní cenou.

Výhodou služby je, že výměnu hodinek za novější model vyřešíte na jednom místě a v řádu minut. Nevýhodou je, že přes inzerát byste pravděpodobně získali více peněz.

Diskuze (3) Další článek: Black Friday u Sony: Sleva až 4 tisíce nebo PlayStation jako bonus

Témata článku: , , , , Model, Watch Series, Pár minut, MOBI, Nový model, Výkupní cena,