Mobilní aplikace Chytré auto od T-Mobilu v novém. Je jednodušší a přehlednější

Mobilní aplikace, která slouží k obsluze služby Chytré auto od T-Mobilu, se dočkala výraznějšího přepracování. Zjednodušení se dočkala hlavní stránka, která nabízí mapu s pozicí vozu a základní informace pomocí tzv. kontextuálních karet. Ty přinášejí uživatelům například detaily o poslední jízdě, hlášení závad či SOS tlačítko. Listovat v kartách lze jednoduchým přejetím prstu do strany.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pohyb v aplikaci usnadní hlavní menu se třemi záložkami. V Přehledu jsou k dispozici informace o kondici vozidla, množství paliva, Wi-Fi nebo stavu baterie. Uživatelé zde mohou také editovat informace o svém automobilu. Druhou položkou v hlavním menu je oblíbená Historie jízd. Její seznam doznal taky změn a je nyní přehlednější a detailnější, včetně zobrazení jízdy na mapě.

Poslední novinkou v hlavním menu je kategorie Služby. Ta skrývá služby od partnerů pro uživatele Chytrého auta. Aktuálně zde můžete najít bezplatnou asistenční službu, do budoucna má obsahovat další dostupné výhody. Mobilní aplikace Chytré auto je k dispozici pro smartphony s operačním systémem Android a iOS.

Diskuze (5) Další článek: 5G aukce nabírá zpoždění, frekvence mají být přiděleny až v druhé půlce roku 2020

Témata článku: , , , , , , , , Uživatelé, Pře, Chytré, MOBI, Aplikace, Hlavní menu, T Mobil, T - Mobil, Menu, Jízda,