Motorola uvádí na český trh novinky nižší střední třídy. Je tu Moto E4 a Moto E4 Plus

Motorola rozšiřuje rodinu smartphonů Moto na českém trhu. Do prodeje se v těchto dnech dostávají modely nižší střední třídy Moto E4 a Moto E4 Plus. Výrobce uvádí, že oba nabídnou zejména výhodný poměr ceny a výbavy při zachování kvalitního zpracování. Novinky jsou v prodeji v několika barvách za 3 999 Kč, resp. 4 999 Kč.

Řada E se od základní řady Moto C liší kovovým zpracováním, zaoblený design je ale společný. Nižší ze dvou novinek Moto E4 nabídne pětipalcový HD displej, procesor MediaTek MT6737, 2 GB RAM, 16 GB vnitřního úložiště, 8Mpx zadní a 5Mpx přední fotoaparát, čtečku otisků na bradě pod displejem a baterii s kapacitou 2 800 mAh. Zařízení běží na operačním systému Android 7.1.1 Nougat a prodává se jako Dual SIM s podporou všech tuzemských LTE pásem.

Moto E4 Plus je větší a zároveň lépe vybavený model, Motorola ale přidávala jen velmi neochotně. Například displej je sice s 5,5palcovou úhlopříčkou, ale stále jen s HD rozlišením. Procesor i vnitřní paměť je stejná jako u menšího Moto E4, přidávalo se operační paměti, která má 3 GB. Díky většímu tělu disponuje vestavěná baterie nadprůměrnou kapacitou 5 000 mAh, ale telefon kvůli tomu narostl do tloušťky 9,6 mm. Zadní fotoaparát nabídne 13Mpx senzor, přední je opět pětimegapixelový. Zařízení běží na operačním systému Android 7.1.1 Nougat a prodává se jako Dual SIM s podporou všech tuzemských LTE pásem.

Vlajkovým modelem Motoroly je pro letošní rok Moto Z2 Force Edition:

Diskuze (2) Další článek: Nokia 8 s fotoaparátem Zeiss bude představena 16. srpna v Londýně

Témata článku: Lenovo, Motorola, , , , , , , , , , Český, Plus, Kvalitní zpracování, Výhodný poměr, Displej, Vlajkový model, Letošní rok, Motorol, Velký model, Zadní fotoaparát, Zaoblený design, Velké tělo, Přední fotoaparát, Force edition,