Náčrty v CADu prozrazují vzhled zadní strany tabletofonu Galaxy Note 9

Na internetu již delší dobu kolují náčrtky těla Galaxy Note 9 v CADu, na jejichž základech vznikly nové rendery připravovaného tabletofonu. Rozměry novinky od Samsungu mají být 162 × 76 × 8,8 mm, telefon tedy bude trochu kratší na výšku, širší v bocích a nepatrně prostorově výraznější oproti stávajícímu Galaxy Note 8 (recenze zde). Podle některých spekulací chce Samsung výraznou podobností s loňským Note 8 snížit výrobní náklady na nový model.

Čelní stranu, která se od předchůdce až tak moc neliší, jsme vám ukázali v předešlém článku. Dnes se podíváme na zadní stranu, kde najdeme horizontálně umístěný duální fotoaparát s přisvětlením a snímačem srdečního tepu/krevního tlaku. Až pod fotoaparátem najdeme vycentrovanou čtečku otisků prstů. Do displeje ji má Samsung integrovat až u Galaxy S10.

Rendery Galaxy Note 9 podle náčrtků v CADu na videu:

I displej Galaxy Note 9 má zůstat hodně podobný, jeho úhlopříčka se má pohybovat okolo 6,3 palců. Baterie má mít kapacitu 3 850mAh, což by bylo výrazným vylepšením oproti 3 300mAh akumulátoru u Notu 8. Duální fotoaparát na zadní straně by měl zůstat stejný jako u Galaxy S9. Ve výbavě samozřejmě bude chybět ani stylus S Pen.

Diskuze (6) Další článek: Je to trochu složitější, ale opravdu můžete mít LG G7 ThinQ za lákavých 18 tisíc

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , Pro +, Zadní strana, Str, Galax Note, Vzhled, Náčrtek, Výrazné vylepšení, Displej, S PEN, GAL, Připravovaný tabletofonu, Loňský note,