Nejpopulárnější české počasí rozšiřuje aplikaci o funkce, za které se dříve platilo

Aplikace Počasí & Radar (Android, iOS) je díky své přesnosti a přehlednosti nejpoužívanější českou aplikací na předpověď počasí. Poskytuje několik druhů praktických widgetů, seznamu oblíbených lokalit, výstrahy před nepříznivým počasím, informace o teplotě moře v populárních turistických destinacích, pylové zpravodajství pro alergiky atd.

I když je titul zdarma, za bonusové funkce se platí přímo v aplikaci. Bezplatná verze se však aktuálně rozšiřuje o další možnosti bez nutnosti daného nákupu. Předně se jedná o zprávy o počasí, které jsou připravovány denně a to nejen pro oblast České republiky, ale i celého světa. Kromě textové předpovědi v nich také můžete najít zajímavé statistiky a informace z oblasti meteorologie a klimatologie.

Dosud bylo v rámci bezplatné verze aplikace také možné zakoupit si větší přiblížení meteoradaru formou předplatného. Nyní je i tato funkce přístupná všem bez nutnosti jakékoli investice. Aby ale byli vývojáři z něčeho živi, v bezplatné verzi aplikace tak nadále zůstává možnost zakoupit si odstranění reklam formou měsíčního nebo ročního předplatného.

Diskuze (12) Další článek: Týden mobilně: Speciál z Valencie, kde Asus představil unikát s motorovým foťákem

Témata článku: , , , , , Předplatné, Předpověď, Bezplatná verze, Česká republika, Alergik, Kter, F +, Aplikace, Plát, Nutnost, Funkce, Počasí & amp, Verze, Verze aplikace,