Novinky Huawei dorazily na náš trh. Předobjednat můžete dvoje chytré hodinky a bezdrátová sluchátka

Před dvěma týdny představil Huawei na online tiskové konferenci celkem šest nových produktů pro nadcházející podzimní sezónu. Smartphonů jsme se zatím nedočkali, zato byla uvedena rovnou dvojice notebooků, bezdrátových sluchátek a chytrých hodinek. Které z novinek a za jaké ceny se dostanou do prodeje na českém trhu, odhalila dnešní lokální tisková konference.

Ve zkratce, na notebooky si zatím budeme muset počkat, ale chytré hodinky a sluchátka lze už nyní (nebo v případě sluchátek brzy) předobjednat a fyzicky budou dostupné během nejbližších týdnů jak na oficiálním e-shopu Huawei, tak u prodejních partnerů v distribuční síti.

Nosným produktem jsou prémiové chytré hodinky Huawei Watch GT 2 Pro s kruhovým 46mm ciferníkem a bezdrátovým nabíjením. Jejich vlastnosti naše první dojmy už jsme popsali v samostatném článku. V nabídce jsou dvě edice Sport (s černým silikonovým řemínkem) a Classic (s hnědým koženým řemínkem) za shodnou cenu 7 999 Kč. Kdo si hodiny objedná během předprodeje od 21. září do 4. října, získá jako dárek zcela bezdrátová sluchátka FreeBuds 3i v bílé barvě.

Klepněte pro větší obrázek
Huawei Watch GT 2 Pro

Protože model GT 2 Pro nemá dámskou verzi s menším ciferníkem, může jako alternativa pro dámy posloužit zcela nový model s obdélníkovým ciferníkem Huawei Watch Fit. I tyto hodinky obsahují vestavěnou GPS, snímač tepu a okysličení krve, umí monitorovat téměř stovku různých pohybových aktivit, navíc přidávají stylové animace a mnoho desítek virtuálních ciferníků. V prodeji budou za 2 999 Kč.

Klepněte pro větší obrázek
Huawei Watch Fit

Huawei FreeBuds Pro jsou nejnovější model zcela bezdrátových sluchátek s aktivním potlačení hluku (ANC). Jsou v provedení špuntů s krátkými nožkami a obsahují 11mm elektromagnetické měniče. Na jedno nabití s aktivovaným ANC vydrží až 4,5 hodiny přehrávání hudby nebo 3,5 hodiny telefonních hovorů. Pouzdro s baterií se dokáže dobíjet i bezdrátově a umí přidat energii na dalších až 20 hodin poslechu nebo 16 hodin telefonování. V prodeji budou od 12. října za 4 999 Kč.

Klepněte pro větší obrázek
Huawei Freebuds Pro
Váš názor Další článek: Naděje stále žije. Exynos 1000 by mohl být podobně výkonný jako Snapdragon 875

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , , , , Hluk, Notebook, Chytré, Ciferník, Sluchátko, Huawei Watch GT, Watch Fit, Bezdrátová sluchátka, Novinka, Hudba, Nožka, Huawei Watch Fit,