Oreo dorazilo na HTC U11. Přináší obraz v obraze, podrobnější notifikace a další vylepšení

HTC začalo mezi majitele špičkového modelu U11 v uplynulých dnech distribuovat aktualizaci softwaru na Android 8.0 Oreo. Tchajwanská značka tak vedle např. Sony patří mezi ty rychlejší výrobce, kteří update pro svá loňská zařízení uváděná tehdy s verzí Nougat připravili.

Klepněte pro větší obrázek

Vlastníci HTC U11 se vedle vylepšení na úrovni systému, jako jsou rychlejší odezvy a lepší výdrž baterie, mohou těšit i na novinky v prostředí – podrobnější notifikace, funkce obraz v obraze nebo automatické vyplňování osobních údajů. HTC vylepšilo i vlastní aplikace Edge Launcher (po stisku rámečku nabízí rychlý přístup k aplikacím nebo funkcím) nebo HTC Helper.

České zastoupení upozorňuje, že aktualizace HTC U11 na Android 8.0 Oreo probíhá ve vlnách a může trvat až několik týdnů. Podle našich informací ale už mnoho uživatelů v tuto chvíli OTA aktualizaci obdrželo. Jedná je o 1,3GB balík, proto jej doporučujeme raději než přes operátorská data stahovat přes Wi-Fi.

HTC U11 a jeho ovládání stiskem pomocí funkce Edge Sense:

Váš názor Další článek: Umírá vám telefon? Aplikace vás spojí s ostatními, kteří mají 5 % baterie a méně

Témata článku: HTC, , , , , , , HTC U11, Osobní údaj, Špičkový model, Aktualizace, České zastoupení, Dora, Vylepšení, Loňské zařízení, Operátorská data, Obraz, Rychlá odezva, Automatické vyplňování, Obraz v obraze, Uplynulý den, Tchajwanská značka, Rychlý přístup,