Poco F2 Pro dostal pořádně do těla. Výsuvná selfie přežila i nárazy o stůl

YouTube kanál JerryRigEverything podrobil mučícím testem další nový smartphone, tentokrát se řada dostala na Poco F2 Pro. Nechybí tradiční test nožem, škrábání do displeje, pálení displeje zapalovačem ani snaha telefon přelomit v půli. Speciální část videa je věnována výsuvné selfie, se kterou Jerry klepe do stolu. Zničit se mu jí však (nakonec) nepodařilo.

A jak vlastně telefon obstál? Víceméně bez úhony. Kovové tělo se skleněnými zády se nepodařilo poškodit ani násilným pokusem o přeložení, mezi displejem a kovem je ještě umístěna tenká plastová vrstva, což nebylo na první pohled patrné. První rýhy do skla displeje jsou vidět u tuhy s tvrdostí šest, větší rýhy pak následují u sedmičky. A to je u smartphonů běžný standard. Selfie kamerka se při nárazech o stůl zasekla, ovšem následné kalibrace motorku zase umožnily, aby periskopická selfie opět fungovala bez problémů. Až na zvýšenou odolnost nelze telefonu, po designové stránce, nic moc vytknout.

Jak dopadl Poco F2 Pro u JerryRigEverything?

Diskuze (1) Další článek: Sluchátka Amazfit ZenBuds hudbu nepřehrají. Jejich určení a funkce zaručeně překvapí…

Témata článku: Pocophone, , , , , , , , , Poco F2 Pro, Pór, Jerry, Stůl, Pro +, Náraz, Displej, Telefon, F +, Tělo, Rýha, Dostál, Dostal, DOS,