Rekord v Antutu znovu pokořen. Zlomil jej zatím nepředstavený smartphone Vivo

Rekordy jsou od toho, aby se překonávaly a aplikace na měření výkonu smartphonů Antutu si o to přímo říká. S příchodem nové generace procesorů se dá očekávat, že nejvyšší hodnoty benchmarku naměřené samotnými uživateli se budou rychle zvyšovat. Momentálně je kandidátem na titul nejvýkonnějšího smartphonu (s Androidem) dosud nepředstavené Vivo.

Klepněte pro větší obrázek

I když smartphone není ještě komerčně odhalen, mohou jej například vývojáři nebo zaměstnanci firmy dopředu „projet“ přes Antutu, které každou vymykající se hodnotu snadno zaznamená. Smartphone se do aplikace přihlásil pod kódovým názvem Vivo V1955A a prozradil na sebe, že běží na Snapdragonu 865, obsahuje 12 + 256 GB paměti, má širokoúhlý Full HD+ displej a aktuální Android 10.

Naměřený výsledek téměř 598 tisíc bodů je mezi androidovými smartphony rekordní, a to s velkou rezervou. Podle aktuálního zprůměrovaného žebříčku nejvýkonnějších smartphonů (za leden 2020) má na nejvýše umístěný Asus ROG Phone II náskok zhruba 90 tisíc bodů. Nedávno představené Xiaomi Mi 10 dosáhlo jednorázového nejvyššího výsledku 585 tisíc. Podle Antutu se „tajemný“ superphone bude jmenovat Vivo iQOO 3 5G a představeno má být 25. února v Číně a Indii. Pro globální trh se s tímto modelem zatím nepočítá.

Diskuze (3) Další článek: 3 v 1. Nová aplikace Microsoft Office nahrazuje Word, Excel a Powerpoint

Témata článku: Vivo, , , , , , , , , , , Rekord, SMA, Full HD + displej, Zlo, Aplikace,