Repasovaná IT technika přitahuje stále větší pozornost

Úplně nové počítače vás často zaskočí velmi vysokou pořizovací cenu. Přesto nemusíte snižovat ze svých nároků a vybírat si nižší modelovou řadu. Kouzlo nízké pořizovací ceny a vysoké kvality spočívá v nákupu repasované IT techniky.

Vysoký výkon, 1/3 pořizovací ceny

Klasický uživatel pracuje s MS Office, využívá internet, možná si občas na počítači zahraje hru nebo se podívá na film. Navíc používá několik dalších nenáročných aplikací a s takovou výbavou si zcela vystačí doma, v práci i ve škole. Přesto je pořizovací cena počítačů a notebooků často tak vysoká, že uživatel sáhne buď po horším modelu nebo nákup techniky pořádně zamává s jeho rozpočtem. Přitom to tak vůbec být nemusí. Jestli hledáte notebook nebo počítač a chcete nadupaný značkový model za třetinovou cenu, vyberte si z nabídky repasovaných počítačů.

Firemní počítače s minimálním opotřebením

ITzoo si můžete vybrat ze značkové techniky od předních výrobců Lenovo, Dell nebo HP. Vynikající konstrukce repasovaných počítačů, skvělý výkon, a přitom rozumná cena. Při koupi repasovaného počítače ušetříte až 70 % z původní pořizovací ceny. A kde se repasované kusy vlastně berou? Jedná se převážně o vyřazené firemní počítače, které firmy pravidelně odepisují po 2-3 letech. Počítače jsou ve výborném stavu. Přesto každý model projde pod zkušeným okem technika, který odstraní případné potíže a přehraje nový softwarem Windows 7. Ten je již součástí pořizovací ceny.

Záruční doba na 12 měsíců

repasovanému notebooku můžete obdržet také příslušenství, které společně s počítačem uvolnil původní majitel. Často se jedná o brašny, batohy, klávesnice, myši a další příslušenství k počítačům. Na repasovanou techniku se vztahuje záruční doba v délce 1 roku. Oproti náhodné koupi od neznámého uživatele tak získáte možnost zboží reklamovat v záruční době. Zboží vám po zakoupení přiveze kurýr DPD nebo si ho můžete vyzvednou na Uložence či v Zásilkovně. 

Další článek: Týden mobilně 390: Lanovkou do roamingové pasti a nemastný neslaný superphone