Samsung brzy vydá čtvrtou betu Orea. Finální verze vyjde nejdříve v lednu

Samsung pokračuje s vývojem systémové ROM postavené na Androidu Oreo, a to pro modely Galaxy S8 a Galaxy S8+. Výsledkem je to, že bude již brzy vydána v pořadí již čtvrtá verze betaverze Orea, která dorazí na smartphony těch uživatelů, kteří se do Galaxy Beta programu dobrovolně přihlásili. Je třeba dodat, že tento program byl zpřístupněn pouze na vybraných větších mobilních trzích, mezi které ČR nepatří.

Čtvrtá betaverze by měla být tou poslední, které se mezi „testery“ dostane, po jejich zpětné vazbě a doladění posledních chyb bude Android Oreo vydán ve své finální podobě. Podle vyjádření britské pobočky má být finální Oreo k dispozici začátkem roku 2018, a to konkrétně koncem ledna, resp. začátkem února. Aktualizace se bude v první vlně týkat letošních „es osmiček“, update pro tabletofon Galaxy Note 8 (recenze zde) by měl záhy následovat.

Poté by měly být aktualizace postupně zpřístupňovány i pro další vybrané smartphony jihokorejského výrobce. Které z nich se mohou těšit na Oreo, však Samsung zatím blíže nespecifikoval.

Představení Samsungů řady Galaxy S8:

Zdroj AndroidHeadlines

Diskuze (5) Další článek: Odlišná mentalita v praxi. Leagoo se hlasitě chlubí nepovedenou kopií iPhonu X

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Betaverze, Galaxy beta, Verze, Leden, Čtvrtá verze, Systémová ROM, Samsun, Oreum, Jihokorejský výrobce, Zpětná vazba, Sam, Česká republika, Finální podoba, Beta Program, F +, Čtvrt,