Samsung Galaxy Note 4 dostal v ČR další update. O Nougat se však nejedná

Tabletofon Samsung Galaxy Note 4 je vlastně posledním „Noutem“, který se u nás prodával. Galaxy Note 5 se do Evropy vůbec nedostal a zastoupil jej Galaxy S6 Edge+, „šestku“ pak Samsung přeskočil a jak neslavně dopadla „sedmička“, již jistě víte. Telefon byl stažen z trhu, aerolinky jej zakázaly nosit na palubu letadel a Samsung postupně úplně znemožnil nabíjení napevno vložené baterie.

Poslední aktualizace pro Galaxy Note 4 má označení N910FXXS1DQC3 a je k dispozici i v ČR pro tabletofony z volného trhu. Aktualizační balíček má velikost 403 MB, takže jej doporučujeme stáhnout přes Wi-Fi. Mezi hlavní změny patří vylepšení stability zařízení, výkonu a také optimalizace výdrže na jedno nabití. Ta subjektivně vylepšila dost výrazně.

Před updatem byl telefon večer na 15 procentech baterie, po updatu se držel zhruba na čtyřiceti. Byl možná o něco méně používán, přesto je zlepšení ve výdrži baterie vidět. Součástí aktualizačního balíčku je i březnová oprava zabezpečení, o které jsme vás již informovali. Bohužel, aktualizace nepřináší update na Android Nougat, systém zůstává u verze 6.0.1 Marshmallow.

Diskuze (10) Další článek: V utajení: Samsung na MWC ukázal ultrajemné displeje budoucnosti

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy Note 4, DOS, Dostál, Samsun, Galaxy note, Aktualizační balíček, Note, Sam, Poslední aktualizace, GAL, Dostal, Galax Note,