Samsung Galaxy S10 má mít speciální světelné efekty, které nahradí LED diodu

První smartphone od Samsungu s dírou v displeji pro selfie kamerku, Galaxy A8s, ukázal, čeho bychom se mohli dočkat i u Galaxy S10. Prstenec okolo selfie kamerky nabídne zajímavé vizuální efekty, které mohou, ve spojitosti se Super AMOLED displejem, plně nahradit notifikační diodu. A z toho může druhotně profitovat i střední třída zařízení řady Galaxy, u nichž bývá notifikační dioda pravidelně ignorována.

Jak informoval známý leaker Ice Universe, prstenec okolo selfie kamerky se má dále rozzářit, jakmile zapnete fotoaparát nebo v hledáčku dojde k úspěšnému rozpoznání obličeje. Vyloučeny nejsou ani další scénáře možného využití v závislosti na nastaveném režimu snímání. Zajímavě vypadá i rychlé spuštění selfie kamerky, stačí do levého rohu displeje položit prst a potáhnout s ním do úhlopříčky, podobně jako při odemykání telefonu.

Základní Galaxy S10 Lite nabídne 5,75" displej, průstřel se zmiňovanými efekty má být umístěn u pravého horního rohu. V případě Galaxy S10 naroste úhlopříčka na 6,11 palce, u 6,44" Galaxy S10+ se pak průstřel rozšíří do oválu, aby se do něj vešla duální selfie kamerka. Veškerá doposud známá fakta o připravovaném triu rodiny Galaxy S10, si můžete přečíst v tomto souhrnném článku.

360° rendery Samsungu Galaxy S10+ na videu:

Diskuze (17) Další článek: Babiš pro Český rozhlas: „Varování ohledně Huawei bereme vážně“

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy S10, LED, První smartphone, Kter, Galaxy s, Ica Universe, Super AMOLED displej, Efekt, Rychlé spuštění, Kamerka, Mít, Special, Dio, Samsun, Sam, Dioda,