Samsung k jakémukoliv modelu řady Galaxy S20 přibalí zdarma druhý telefon

Samsung dnes spustil prodejní akci, která se vztahuje k modelům řady Galaxy S20. Pokud si pořídíte jakoukoliv „es dvacítku“ (mimo nejdražší 512GB verze Galaxy S20 Ultra), dostanete zdarma Galaxy A20e, jehož maloobchodní doporučená cena činí 3 999 Kč. Pokud byste druhý telefon zdarma nevyužili, můžete místo něj zvolit třítisícovou poukázku na další nákup (platí pouze při pořízení „es dvacítek“ na oficiálním e-shopu).

Akce platí na e-shopu Samsung.cz a také u vybraných prodejců elektroniky. Např. u Mobil Pohotovosti můžete k této akci navíc využít i další bonusy, jako splátky s 0% navýšením nebo možnost výkupu stávajícího telefonu. U MP.cz můžete počítat i s dopravou zdarma ve vybraných městech, a to do 4 hodin prostřednictvím služby Liftago.

Souběžně s akcí na „es dvactíky“ došlo k dočasnému snížení ceny chytrých hodinek až o tisícovku. Galaxy Watch 46mm si nově pořídíte za 6 290 Kč (původní cena 6 990 Kč), menší 42 mm varianta vyjde na 5 790 Kč (původně 6 790 Kč). Nejlevněji vychází hodinky Galaxy Watch Active, které jsou k dostání za 3 990 Kč. Původně přitom stály 4 990 Kč. I tato akce se vztahuje na e-shop Samsung.cz a také na vybrané prodejce elektroniky, obě akce shodně platí do 19. dubna nebo do vyprodání zásob.

Představení smartphonů řady Galaxy S20:

Diskuze (18) Další článek: Rostou jako houby po dešti. Motorola má další levný model řady G8 s velkou baterií

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 512GB, Samsung Galaxy S20+, Jak, Mobil Pohotovosti, Samsun, Žďár, Model, Galaxy Watch Active, Prodejce elektroniky, Model řady, Telefon